Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

actiune_sifOfiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat şi desfăşurat o acţiune în staţiunile de pe Valea Prahovei, activitate la care au participat şi reprezentanţi din cadrul C.J.P.C. şi Gărzii Financiare.

Acţiunea a vizat verificarea respectării prevederilor legale în cazul locurilor de cazare, pentru neregulile constatate oamenii legii aplicând 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 41.500 lei, totodată fiind întocmit un dosar penal.

Exemplu:

Proprietarul unei vile din staţiunea Buşteni a fost depistat în timp ce  presta servicii de închiriere camere în regim de pensiune, fără a deţine vreo formă de organizare care să-i permită desfăşurarea de activităţi comerciale.

Totodată, acesta nu deţinea certificat de clasificare pentru unitatea turistică.

Din verificări s-a constatat că în perioada 24 - 26 mai 2012, proprietarul a obţinut venituri în cuantum de 1.400 lei din serviciile de cazare prestate, fără a fi declarate în vederea impozitării.

Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

{youtube}xyhAyntv8Zo{/youtube}

Back To Top