Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

dricAdministratorul unei societăţi de pompe funebre din Câmpina a reclamat poliţiştilor faptul că unul din angajaţii firmei, fără a avea acordul său, a luat de la sediul societăţii un autovehicul car mortuar, pe care l-a avariat, răsturnânmdu-se  într-un şanţ de pe raza satului Bobolia.

Bărbatul respectiv a fost identificat, din cercetări rezultând că în seara de  26.05.2012, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din Câmpina, a mers la sediul societăţii de pompe funebre, unde este angajat, şi a luat carul mortuar pentru a se plimba.

La un moment dat, pe raza satului Bobolia a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului, provocând avarierea maşinii..

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,29 mg/l alcool în aerul expirat. Totodată s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Back To Top