Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Oprea
Categorie: Actual
  • Fostul ministru Gabriel Oprea a fost achitat, luni, de Tribunalul București, în dosarul privind decesul polițistului Bogdan Gigină.
  • Decizia este în primă instanță.

Tribunalul București a decis achitarea lui Gabriel Oprea pentru că „fapta nu există”. Potrivit minutei instanței, au fost condamnați pentru ucidere din culpă General MPM Impex SRL, societatea care executa lucrarea din zonă și nu a semnalizat corespunzător groapa din asfalt în care a căzut polițistul cu motocicleta, la amendă penală de 330.000 lei, și pe administratorul societății, Mazilu Petre, la 2 ani si 8 luni cu suspendare sub supraveghere.

Societatea comercială și administratorul acesteia trebuie să plătească și daune către soția polițistului și către părinții acestuia.

Gabriel Oprea a fost trimis în judecată de DNA în mai 2018 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă dosarul acestuia s-a plimbat pe la mai multe instanţe din motive de procedură, la Judecătoria Sectorului 1 şi apoi Tribunalul Bucureşti. Conform DNA, accidentul rutier care a determinat decesul poliţistului Gigină s-a produs ca urmare a nerespectării de către Gabriel Oprea, Petre Mazilu şi General MPM Impex SRL a dispoziţiilor legale şi a măsurilor de prevedere pentru exercitarea unor activităţi – activitatea de însoţire a ministrului de către poliţişti rutieri în cazul lui Oprea, respectiv activitatea de realizare a unor lucrări în carosabil în cazul firmei şi administratorului acesteia.

Citește și Programul Lapte și Corn, reluat în Prahova după semnarea unui nou contract

Back To Top