Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  becPreţul reglementat al energiei electrice va fi majorat cu 5% până la sfârşitul lunii iunie, atât pentru populaţie, cât şi pentru consumatorii industriali, conform memorandumului de politici economice şi financiare cu Fondul Monetar Internaţional, realizat de fosta guvernare.

În prezent, tarifele la electricitate şi gaze, plătite de populaţie sunt reglementate de ANRE din considerente de protecţie socială. Însă, Comisia Europeană şi FMI au cerut Guvernului să liberalizeze piaţa pentru a aduce preţurile la nivelul din blocul comunitar, titrează mediafax. Procesul de renunţare la tarifele reglementate la energie electrică va fi aplicat separat pentru consumatorii industriali şi pentru cei casnici. Astfel, pentru consumatorii industriali, preţurile reglementate vor începe să fie eliminate, în etape, din luna septembrie, urmând a fi eliminate complet până la 31 decembrie 2013. Eliminarea preturilor reglementate pentru consumatorii casnici va începe de anul viitor şi va fi încehiată până în 2017, mai precizează sursa citată.

Miercuri, Petru Lificiu, vicepreşedintele ANRE a declarat că scumpirea cu 5% a preţului electricităţii „nu înseamnă nimic”, echivalând cu consumul generat de becul uitat aprins în baie, lucru care a stârnit deja controverse între asociaţiile de consumatori şi Autoritatea Naţională de profil.

Back To Top