Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident victima bucegi
Categorie: Actual
  • O turistă din Galați a fost la un pas să-și piardă viața, sâmbătă, în zona Valea Rea.
  • Tânăra și prietenul ei au plecat, complet neechipați, pe traseul spre Mălăiești.
  • Fata a scăpat ca prin minune doar cu niște julituri după ce căzut mai bine de 100 de metri într-o prăpastie.

Victima din Bucegi este o tânără de 25 de ani, din Galați, a anunțat Salvamont Bușteni: “Aceasta încercat să ajungă la cabana Mălăieşti cu prietenul ei, dar niciunul nu avea echipament specific de iarnă. Au pornit în traseu foarte târziu şi, când au ajuns în zona Valea Rea, fata a alunecat şi a căzut mai bine de 100 de metri într-o prăpastie. Doar norocul a făcut ca tânăra să scape doar cu câteva julituri.  Panicată şi fără echipamentul necesar, aceasta a rămas blocată în locul în care s-a oprit.  Prietenul ei a sunat după ajutor”.

Potrivit sursei citate, salvamontiştii de la C.J. Braşov au primit alarmă la ora 14:30. În scurt timp s-au mobilizat şi echipele din Buşteni, Prahova şi Râşnov. “S-a solicitat şi sprijinul unui echipaj aero, iar un elicopter s-a ridicat de la Tg. Mureş. Acesta a ajuns primul la locul accidentului şi, după câteva încercări, a reuşit să extragă victima.  Prietenul ei a fost recuperat de colegii din Râşnov.  În sprijin au venit şi salvatorii C.J. Braşov şi împreună l-au coborât pe tânăr de pe munte”, a precizat Salvamont Bușteni.

Citiți și: O TURISTĂ DE 24 DE ANI ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN BUCEGI, ÎN ZONA BRÂNA CARAIMANULUI

Salvamont Brașov a menționat că tânăra rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru investigații medicale suplimentare. Salvatorii montani din cadrul formației Salvamont Râșnov l-au preluat pe prietenul fetei și l-au transportat până în zona Cabanei Diham de unde a fost preluat de salvamontiștii din cadrul Servicului Public Județean Salvamont Brașov și transportat, de asemenea, la Brașov.

Acţiunea s-a încheiat cu bine după o intervenție de aproape 3 ore.

Foto: Salvamont Bușteni

Back To Top