Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

giratoriu reguli de circulatie noi
Categorie: Actual
  • Noi reguli sunt prevăzute de legislație, privind circulația în sensul giratoriu.
  • De fapt, este vorba despre o clarificare a vechilor reglementări, care lăsau loc de interpretări, în cazul producerii unui eveniment rutier.

Polițiștii au explicat, pe înțelesul tuturor, în ce constau modificările legislative.

“Nu mai poți să ieși direct de pe banda a 2-a sau a 3-a a sensului giratoriului și să le tai fața celor de pe celelalte benzi, iar dacă vrei să faci această manevră trebuie să îți semnalizezi intenția, să te asiguri că poți face asta fără să pui în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Vechea practică nu mai este valabilă conform ultimelor modificări! Conduceți prudent!”, au transmis reprezentanții Poliției Române, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a instituției.

Inițiatorii proiectului legislativ au arătat că existat „dificultăți de ordin practic generate ca urmare a interpretării neunitare a dispozițiilor legale privind circulația în sensul giratoriu.

Regulamentul stabilește acum că intersecția cu sens giratoriu reprezintă o intersecție dirijată, semnalizată ca atare, prevăzută cu una sau mai multe benzi de circulație, în care circulația se desfășoară într-o singură direcție în jurul unei zone centrale. Actul normativ stabilește că, în cazul intersecțiilor cu sens giratoriu, conducătorii de vehicule trebuie să respecte regulile privind circulația pe benzi, având obligația să semnalizeze din timp părăsirea intersecției și să se asigure că o pot face fără să perturbe circulația sau să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Citiți și: SEPARATOARE DE SENS ÎNTRE ZONA SPITALUL JUDEȚEAN ȘI SENSUL GIRATORIU SUSPENDAT

Foto: Poliția Română

Back To Top