Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

perchezitii bloc ilegal
Categorie: Actual
  • Mai multe descinderi au loc, marți dimineață, în Prahova și București, într-un dosar care se referă la o afacere imobiliară cu iz penal.
  • Anchetatorii suspectează că un dezvoltator ar fi construit ilegal un bloc, pe raza municipiului Ploiești.

Șapte percheziții sunt efectuate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, iar cinci persoane urmează să fie audiate în acest dosar.

"În fapt, reprezentanții unui operator economic, în perioada 2018 - 2022, ar fi construit un bloc de locuințe în municipiul Ploiești, fără a respecta prevederile autorizațiilor de construire și ar fi falsificat mai multe înscrisuri, pe care le-ar fi utilizat, atât în fața autorităților publice locale, pentru înscrierea dreptului de proprietate asupra imobilului, cât și la notarul public, pentru vânzărea apartamentelor.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals în declarații, uz de fals și fals intelectual" sunt informațiile furnizate deocamdată de autorități.

Citiți și: VIDEO NEWS CAI DE PROVENIENȚĂ NECUNOSCUTĂ, UCIȘI ȘI TRANSFORMAȚI ÎN PRODUSE PENTRU EXPORT. PERCHEZIȚII ÎN MAI MULTE JUDEȚE / UPDATE

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: IJP Prahova

 

Back To Top