Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

elevi-olimpiadaJoi, 31 mai, la Teatrul Toma Caragiu se premiaza elevii castigatori ai fazelor nationale si internationale ale olimpiadelor  si concursurilor scolare si cadrele didactice care i-au pregatit.

Anul acesta vor fi preamiati 175 de elevi si 114 profesori, iar valoarea premiilor se ridica la aproximativ 60 de mii de lei.

Acest eveniment  se adaugă celorlalte activităţi organizate de municipalitate în anul 2012  pentru copii şi pentru care au fost alocaţi aproximativ 110.000 lei: Debate, Spring Cup, Concursul Eurodans, Festivalul Nichita Stănescu( începând din anul 2012 municipalitatea a instituit bursa “Nichita Stănescu” în valoare de 500 de Euro pentru un elev şi un student ploieştean), Festivalul Naţional de Majorete,Olimpiada Naţională de Biologie, Olimpiada Naţională de Muzică, Olimpiada Naţională de Arte Plastice, Festivalul  Teatrelor de Revistă pentru Copii, Copilăria Inundă Bătrânul Bulevard, Festivalul Marţian Negrea, etc..

Municipiul Ploieşti a fost, pentru prima dată, gazda unor olimpiade naţionale în anul 2012, şi tot în premieră au fost organizate trei olimpiade în acelaşi oraş- Olimpiada Naţională de Biologie, Olimpiada Naţională de Muzică şi Olimpiada naţională de Arte Plastice.

Începând cu anul 2010 municipalitatea a acordat fonduri importante pentru participarea reprezentanţilor echipei naţionale a României la competiţiile internaţionale de dezbateri academice (Emiratele Arabe Unite, Scoţia, Afica de Sud) percum şi pentru  organizarea în Ploieşti a competiţiei internaţionale FIAT Debate.


Back To Top