Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

termene
Categorie: Actual

Adrian Dragomir, co-fondator al platformei de business intelligence Termene.ro, a anunțat lansarea, de la 1 aprilie, unor noi servicii dezvoltate cu ajutorul inteligenței artificiale.

Termene.ro lansează nouă platformă Termene AI360 prin intermediul căreia va analiza automat date despre companii cu ajutorul inteligenţei artificiale. „De la 01 Aprilie, cei peste 150.000 de utilizatori ai platformei vor avea acces la o serie de tool-uri dezvoltate cu ajutorul inteligenței artificiale în ultimii trei ani. Peste 120 milioane de entități părți în dosare, 32 milioane dosare de instanță, 10mil+ documente pdf cu informații despre firmele din Ro. Risc de insolvență calculat de către AI pe baza a peste 40 de surse de date si peste 100 TB de informații. Toate procesate și analizate cu un LLM proprietar pe limba română dezvoltat și antrenat de către echipa de cercetare AI de la termene.ro”, a transmis Adrian Dragomir, co-fondator Termene.ro.

Valoarea proiectului se ridică la 21 milioane lei, fiind cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională şi din fonduri de la bugetul de stat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Compania ploieșteană Termene.ro, platforma care oferă informaţii despre firmele din România, este cel mai important agregator de date din domeniul economic.

Citește și TERMENE.RO ANUNȚĂ NUMIREA NOULUI CEO ȘI INTENȚIONEAZĂ SĂ DEVINĂ SOCIETATE PE ACȚIUNI PENTRU A SE EXTINDE PE PIAȚA SERVICIILOR FINANCIARE ȘI JURIDICE

 

Back To Top