Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  copil-muncaRecent, organizaţia World Vision România a publicat un studiu referitor la bunăstarea copiilor din mediul rural. Concluziile arată că aproximativ 12% din gospodăriile din mediul rural nu au nicio sursă de venit în afara alocaţiilor pentru copii, iar 10% dintre copiii din aceste zone susţin că se culcă uneori flămânzi.

Potrivit studiului realizat de organizaţia umanitară, 25% dintre copiii din mediul rural trebuie să muncească în gospodărie înainte sau după terminarea programului de şcoală, iar 12% au povestit că li s-a întâmplat să lipsească de la şcoală ca să participe la munci agricole.

Sondajul a relevat şi lipsa părinţilor, în 15% dintre cazuri, ambii fiind plecaţi la muncă în străinătate. În medie, copiii stau fără părinţi 16 luni, cu urmări în dezvoltarea şi integrarea lor socială.

„O analiză mai detaliată arată însă diferenţe importante între familiile sărace şi cele prospere atât în ceea ce priveşte calitatea hranei, cât şi din punct de vedere al numărului de mese oferite zilnic copilului. Răspunsurile date de copii indică faptul că un sfert dintre ei au probleme în a avea hrană suficientă sau de calitate”, arată autorii.

Studiul a fost efectuat pe baza datelor culese din 1.460 de gospodării din 128 de comune aflate în opt judeţele din România.

Back To Top