Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 olimpiadaPotrivit rezultatelor afişate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, promovabilitatea la sesiunea specială de bacalaureat, organizată pentru elevii olimpici, a fost de 34,2%. Asta după ce 20 dintre ei au fost eliminaţi din examen fiind prinşi copiind.

Rezultatele publicate pe site-ul ISJ Bacău arată că, din cei 879 de olimpici care au susţinut examenul de bacalaureat, doar 288 au obţinut media minimă şase, necesară pentru a fi declarat admis, titrează Mediafax. Astfel, promovabilitatea la bacalaureatul olimpicilor, înaintea depunerii contestaţiilor, este de 34,2%. Cea mai mare medie obţinută este de 9,90, la polul opus fiind media 1,63.

Nici olimpicii din Prahova nu au avut rezultate demne de pretenţiile lor. Astfel, din Ploieşti, numai cinci participanţi la bacalaureatul special au obţinut medii de trecere, şase dintre ei fiind declaraţi respinşi la acest examen. Un singur olimpic din Câmpina a fost în stare să ia bacalaureatul, trei dintre participanţii din acest oraş fiind declaraţi respinşi. Olimpicii din Buşteni au ratat sesiunea specială a bacalaureatului, la fel candidatul din Mizil şi cel din Valea Călugărească. Dintre elevii olimpici de la Azuga, doi au luat bacul, iar unul singur a picat examenul.

La sesiunea specială s-au înscris 921 de liceeni aflaţi în proceduri de selecţie sau pregătire pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive.

În cursul zilei de astăzi, vor fi soluţionate contestaţiile şi vor fi afişate rezultatele finale.

Back To Top