Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Joi, 31 mai, anul curent, ora 1730, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, ce desfăşura activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale în zona podului rutier Brazi, judeţul Prahova a surprins trei persoane ce încercau să o bucata de cablu electric.

 Trecând la identificarea şi cercetarea activităţii ilicite, s-a stabilit că: Vasilica N. de 48 de ani, Eugenia A. de 28 de ani, Mariana R. de 30 de ani, cu domiciliul stabil în comuna Bărcăneşti, judeţul Prahova, cu ajutorul mai multor unelte, au decopertat pământul în lungul căii ferate din zonă, de unde au sustras 14 metri de cablu electric de cupru subteran cu o grosime de 16 milimetri, având masa de aproximativ 45 de kilograme. Persoanele în cauză aveau intenţia vădită de a-l vinde la un centru de colectare al fierului vechi, unde puteau obţine aproximativ 800 RON. Cablul de cupru aparţinea SC.Electrificare C.F.R. Bucureşti şi era în conservare.

Celor în cauză, li s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru faptele susceptibile a fi "pătrundere fără drept în zona de siguranţă a infrastructurii CFR", "furt calificat" şi "distrugere", dosar ce va fi înaintat la Poliţia Transporturi Feroviare Ploieşti Sud, în vederea continuării cercetărilor.

Back To Top