Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
skandenberg-baicoiÎn data de 1.06.2012 ora 11:00 la sala de sport a orașului Băicoi s-a desfășurat concursul interjudețean de skandenberg" Sportul te face mare" la care au participat atât fete cât și băieți. Copiii prezenți la acest concurs s-au bucurat de prezența invitaților  de onoare a  multiplu campion internațional ION ONCESCU ,RADU VALAHU campion național și internațional și a FEDERAȚIEI  NAȚIONALE DE SKANDENBERG. Micuții luptătorii de la cele trei secții ale  CLUBULUI SPORTIV AMBIȚIA MĂDĂLIN  LIPANESTI , BĂICOI ȘI CSM PLOIEȘTI au fost invitați să participe la un demonstativ de arte marțiale pentru a promova sportul și pentru a spune: " UN  NU VIOLENȚEI ".  De remarcat este sportiva DUMITRAŞCU ANA-MARIA DE LA CS AMBIȚIA LIPĂNEŞTI care a ocupat locul III pe podium la categoria  OPEN FETE -45 DE KG.La acest concurs au participat peste 120 de elevi din tot județul Prahova. Organizatorii acestui concurs au fost:
PRIMĂRIA ORAȘULUI BĂICOI
CLUBUL COPIILOR BĂICOI
ACADEMIA DE LUPTE AMBIȚIA MĂDĂLIN
GRUPUL ȘCOLAR CONSTANTIN CANTACUZINO
FEDERAȚIA NAȚIONALĂ DE SKANDENBERG
În data de 16-17 .06.2012 Cs Ambiția Mădălin va participa la concursul Internațional JUDGEMENT DAY LA BUCUREȘTI cu un număr de  28 de sportivi.

Back To Top