Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
clasa_a_VII-a_A_Scoala_Radu_Stanian_PloiestiDe Ziua Copilului, elevii unei clase de la Şcoala Radu Stanian din Ploieşti au vizitat fabrica de BCA Ytong din Păuleşti. Vizita a fost organizată ca urmare a concursului “Şcoala Viitorului” ce a avut loc în perioada 16-28 mai 2012 în câteva şcoli din Prahova. În cadrul proiectului, elevii din clasele I-VIII au fost invitaţi să deseneze, să picteze sau să facă un colaj ce reprezintă o şcoală a viitorului. S-a premiat creativitatea copiilor dar şi viziunea lor privind construcţiile moderne, care să consume puţină energie.

“Concursul Şcoala Viitorului este o modalitate prin care Ytong  susţine educaţia în rândul tinerilor din comunitatea locală Prahova. Atenţia pe care Ytong o acordă construcţiilor viitorului, eficiente energetic, face firească alegerea temei de concurs. Ne dorim ca tinerele generaţii să protejeze mediul înconjurător şi ne bucurăm să vedem că într-adevăr sunt preocupaţi de asta.” a declarat Marius Dragne, Director Comercial, Xella România.

Back To Top