Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

inundatiiCentrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români (CAESAR), dezvoltat de Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), organizează împreună cu LSRS Colocviul CAESAR "Mediu 2030", care se va desfăşura în data de 25 iunie 2012, la Bucureşti, şi al cărui scop este de a pune bazele unui proiect la scară naţională pentru evitarea inundaţiilor în România până în 2030. La eveniment vor participa membrii CAESAR, reprezentanţi ai organizațiilor non-guvernamentale din domeniul protecţiei mediului, și actori din sfera publică și privată.

Inundațiile din România au cauzat pagube de 700 milioane de euro in anul 2011, iar suma totală a pagubelor în urma inundațiilor din țară, din ultimul deceniu, atinge 6 miliarde de euro. Astfel, la Colocviul CAESAR “Mediu 2030”, participanţii, grupaţi în ateliere de lucru, vor defini un plan pentru întâmpinarea strategică a cauzelor inundațiilor anuale din România. Evoluția aplicării planului va fi monitorizată periodic, iar progresul va fi publicat prin intermediul canalelor de comunicare CAESAR.

Colocviul CAESAR “Mediu 2030” este realizat cu sprijinul Regiei Naţionale a Pădurilor și al Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA). Evenimentul se adresează reprezentanților ONG-urilor pentru ecologie și protecția mediului, experților și studenților din domeniul energetic, economic (industrie, agricultură, turism, dezvoltare durabilă), tehnologic și antreprenoriat, și tuturor celor interesați de modernizarea și dezvoltarea României.

Back To Top