Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
ciobanescLa data de 4.06.2012, Dispeceratul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost sesizat prin S.N.U.A.U. „112” cu privire la faptul că în jurul orei 11.00, o minoră în vârstă de 12 ani, din Ploieşti, a fost muşcată de un câine din rasa ciobănesc german care a ieşit din curtea unei societăţi comerciale din localitate.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că respectivul câine de pază nu avea nici lesă, nici botniţă, iar paza societăţii era asigurată de un agent de pază.

La faţa locului s-a pezentat un echipaj al Ambulanţei Ploieşti, care a transportat-o pe minoră la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti, unde i-a fost administrat vaccin tetanic, fără a fi necesară internarea.

Totodată, la faţa locului s-a deplasat un inspector din cadrul Administraţiei Parcului „Constantin Stere” din Ploieşti – Compartiment Ocrotirea Animalelor şi Mediului, câinele fiind luat în custodia Administraţiei Parcului pentru efectuarea de investigaţii medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia”, cercetările urmând a fi continuate în vederea stabilirii categoriei în care urmează a fi încadrat câinele şi pentru a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei.

Back To Top