Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

igienaRomânii stau prost la capitolul igienă personală. Ei alocă, în medie, 3 euro pe lună pentru produse de igienă, iar aproximativ 20% din populaţie nu s-a spălat niciodată pe dinţi.

Din punct de vedere statistic, România este cea mai neîngrijită naţiune din Uniunea Europeană şi penultima la capitolul igienă personală, din întreaga Europă. Mai rău decât noi stau numai turcii care alocă, în medie, un euro pe lună pentru produse de înrijire personală, titrează adevărul.ro. Slovacii alocă 7,8 euro pe lună pentru igiena personală, grecii 6,25 euro, iar britanicii 5,6 euro, mai menţionează sursa citată.

Chiar şi Institutul Naţional de Statistică (INS) arată că românii îşi cheltuiesc 48,5% din bugetul lunar pe mâncare şi băutură (din care 7,7% pe băuturi alcoolice şi tutun), iar pentru igienă şi sănătate doar 4%. Cauzele sunt, spun specialiştii, faptul că o mare parte din populaţie (peste 46%) locuieşte în mediul rural, unde condiţiile de igienă sunt precare sau lipsesc, iar veniturile sunt mici. Astfel, principalele produse pentru îngrijire în mediul rural sunt detergentul şi hârtia igienică. De asemenea, tot aici se pune problema lipsei educaţiei sanitare, unele persoane considerând şi în secolul XXI că... spălatul zilnic este mai degrabă dăunător, decât benefic sănătăţii! O cercetare a Institutului de Sănătate Publică Bucureşti dezvăluie şi că un român foloseşte, în medie, patru săpunuri şi un deodorant pe an. Mai rău este că jumătate din populaţie nu se spală pe mâini după ce foloseşte toaleta, iar 25% dintre persoane nici după ce au schimbat scutece murdare.

Mai mult, în codiţiile crizei economice, mai titrează sursa citată, recesiunea a obligat multe familii să reducă bugetul alocat bunurilor de consum, primele sacrificate de pe listă fiind produsele de îngrijire personală. În anii trecuţi, cele mai mari scăderi în vânzări le-au avut deodorantele şi şampoanele, dar au fost destui români care au renunţat chiar şi la săpun sau pasta de dinţi.

Studiile în privinţa igienei orale arată că 19% din populaţia României nu s-a spălat niciodată pe dinţi, mai precizează adevărul.ro. Un român foloseşte, în medie, mai puţin de două tuburi de pastă de dinţi într-un an, motiv pentru care 72% din conaţionali au probleme cu dantura.

Back To Top