Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse3Cinci tineri din Bucureşti au fost depistaţi de poliţişti din Câmpina, în timp ce se deplasau cu un autoturism în care se aflau două plicuri din material plastic transparent în interiorul cărora se afla materie vegetală de culoare verde, ce părea a fi canabis şi mai multe foiţe pentru fabricat tigari şi filtre.
La data de 7.06.2012, în jurul orei 8, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina a oprit pentru control un autoturism.
În momentul depistării, în autoturism au fost găsiţi 5 tineri cu vârste cuprinse între 16 si 20 ani, iar în portbagaj a fost găsit un televizor LCD, care fusese furat dintr-o pensiune de pe raza comunei Valea Doftanei.
Din cercetările poliţiştilor, toţi tinerii, domiciliaţi în Bucureşti, au plecat la data de 6.06.2012 din Bucureşti cu un taxi, pentru a petrece o noapte la o pensiune pe raza comunei Valea Doftanei. S-au cazat la pensiune, iar în dimineaţa zilei de 7.06.2012, toţi 5 au plecat de la pensiune către Bucureşti, sustrăgând si un televizor LCD ce se afla montat intr-o camera de cazare.
În urma examinării criminalistice amănunţite a autoturismului, lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Rurală Cornu au descoperit două plicuri din material plastic transparent în interiorul cărora se observa materie vegetală de culoare verde, ce părea a fi canabis. Tot în urma examinării autoturismului au mai fost descoperite mai multe foiţe pentru fabricat tigari şi filtre.
Toate substanţele descoperite au fost ridicate, ambalate şi sigilate în vederea continuării cercetărilor.
În urma verificărilor ocupanţilor autoturismului în bazele de date s-a descoperit faptul că A. Alexandru figura in evidenta persoanelor urmarite întrucât a disparut de la domiciliu din data de 06.06.2012. Acesta a fost încredinţat parintilor.
Întregul material probator a fost înaintat spre competentă cercetare către Serviciul Crimă Organizată, Formaţiunea antidrog, în vederea întocmirii dosarului penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere ilegală de substanţe stupefiante.

Back To Top