Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
alegeri_locale_prahovaPână la această oră, în judeţul Prahova au fost înregistrate 27 sesizări privind posibile încălcări ale legislaţiei electorale.
Printre încălcările legislaţiei electorale se numără posibilitatea prezenţei în zona unor secţii de votare a unor persoane care încearcă să influenţeze electoratul
Una din sesizări a făcut referire la faptul că la o secţie de votare din oraşul Băicoi, vicepreşedintele secţiei a predat unui alegător mai multe buletine de vot. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 110 Lg.67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.
O altă sesizare a făcut referire la faptul că la o altă secţie de votare din oraşul Băicoi continuă propaganda electorală., situaţie în care a fost luată aplicată amendă în valoare de 1 400 lei conform prevederilor  art.103, lit q din Lg.67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale

Back To Top