Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

funcție nouă editare mesaje whatsapp
Categorie: Actual

 

• WhatsApp oferă utilizatorilor una dintre cele mai aşteptate funcţii ale sale, abilitatea de a edita mesajele trimise.
• Funcţia urmează să fie disponibilă la nivel global în următoarele săptămâni, relatează Reuters, potrivit News.ro.

Tot ce trebuie să faci este să apeși îndelung pe un mesaj trimis și să alegi „Editați” din meniu, în termen de cincisprezece minute de la trimitere. Mesajele editate vor afișa textul „editat” în dreptul lor. 

”Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunţat luni aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms, într-o postare pe blog.

Odată cu lansarea globală a funcţiei, în următoarele săptămâni, expeditorii îşi vor putea modifica mesajele în decurs de 15 minute de la apăsarea trimiterii.

 CITEȘTE ȘI: CELE MAI COMUNE ÎNȘELĂTORII PE WHATSAPP ȘI CUM SĂ LE EVIȚI

Noua funcție a aplicației WhatsApp va putea fi accesată din meniul derulant.

Mesajul modificat va purta eticheta ”editat”, așadar cei cărora le trimiți mesaje au cunoștință de corecție, dar fără a afișa istoricul editărilor.

Aplicaţiile concurente, cum ar fi Telegram şi Signal, permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce platforma de microblogging Twitter a lansat anul trecut capacitatea de a edita tweeturi.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: WHATSAPP NU MAI FUNCȚIONEAZĂ PE MAI MULTE MODELE DE TELEFOANE

Back To Top