Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
alegeri_locale_prahovaPartidul Democrat Liberal a depus astăzi plângere penală pentru o serie de infracțiuni săvârșite astăzi în comunele Telega și Scorteni.  
Sute de persoane domiciliate pe raza localităților Scorteni și Telega au primit din partea Uniunii Social Liberale o excursie gratuită la Bușteni. Astfel, alegătorii au primit câte un bilet de transport care purta pe o parte sigla USL și numele candidatului la funcția de primar, iar pe cealaltă parte era scris numele alegătorului, iar după exercitarea votului au plecat cu mai multe autocare către Bușteni.
În jurul orelor 9-10, în secția de votare nr. 1 din com. Scorteni, au fost identificate și reținute 16 astfel de bilete de călătorie de la 16 alegători, care au recunoscut că urmau să se deplaseze într-o excursie la Bușteni, această excursie fiindu-le promisă în schimbul votului acordat candidaților USL. La acel moment, 4 autocare se găseau în apropierea secției de votare. 
Aceeași situație s-a regăsit și la secția de votare din Telega-Vale, de unde au plecat spre Bușteni alte autocare cu alegători. 
Precizăm că Poliția Băicoi s-a deplasat la locațiile respective și a identificat pe unii dintre conducătorii auto ai autocarelor.

Back To Top