Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bac_2012În primele două zile de bacalaureat, peste 4.000 de candidaţi au fost testaţi în privinţa competenţelor lingvistice de comunicare orală în Limba şi Literatura Română. Rezultatele la prima probă a examenului vor fi afişate joi, 14 iunie.

În primele două zile ale bacalaureatului, la proba de comunicare în Limba Română au fost testaţi peste 4.000 de elevi, urmând ca aproximativ 1.000 de candidaţi să participe la prima probă a examenului mâine, 13 iunie. „Sunt, în total, 5.500 de candidaţi înscrişi. Important este să se prezinte, să participe. Dacă lipsesc de la probele de competenţe, elevii nu vor putea lua bacalaureatul. Comisiile de examinare nu pun note şi nici nu precizează calificativele admis/respins, ci stabilesc nivelul de competenţă: mediu, avansat sau experimentat”, ne-a precizat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Pentru proba A, sunt evaluate: înţelegerea textului, exprimarea şi argumentarea unui punct de vedere, organizarea discursului, adaptarea la situaţia de comunicare şi utilizarea limbii literare. Pentru elaborarea răspunsurilor, fiecărui candidat i se acordă câte 15 minute pentru pregătirea răspunsurilor, iar pentru susţinerea acestora în faţa comisiei, alte 10 - 15 minute.

După proba orală la Limba şi Literatura Română, în Prahova urmează evaluarea competenţelor digitale (proba D), în perioada 15-18 iunie care se va desfăşura în laboratoarele de informatică ale unităţilor de învăţământ liceal. Elevii vor susţine evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C), între 25 şi 27 iunie.

Probele scrise ale examenului naţional de bacalaureat încep luni, 2 iulie, cu proba de limba şi literatura română.

Back To Top