Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

donare-sangeAstăzi, Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploieşti a marcat Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Cei mai vechi 25 de donatori prahoveni au primit diplome şi pachete cu dulciuri. Mesajul reprezentanţilor centrului a inclus, însă, şi un apel în vederea donării de sânge, pentru că numărul donatorilor a scăzut drastic în această perioadă.

Ziua Donatorului de Sânge s-a lăsat cu surprize la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploieşti, acolo unde cei care au trecut pragul instituţiei au fost primiţi, astăzi, cu un program artistic din partea copiilor instituţionalizaţi de la Centrul Concordia. „Am invitat în mod special 25 de dintre donatorii noştri fideli, cărora le-am oferit diplome şi multe mulţumiri. Am avut achiar şi o sponsorizare din partea unei companii care ne-a ajutat să facem pachete cu dulciuri pentru invitaţi”, ne-a declarat dr. Georgeta Hanganu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti.

Cu toate acestea, nevoia de sânge este extrem de mare. „Odată cu începerea muncilor agricole, numărul donatorilor a scăzut dramatic. De exemplu, ieri am avut numai 35 de persoane care au venit să doneze. Facem apel către întreaga populaţie: veniţi şi donaţi sânge, mai ales grupele cu Rh negativ!”, ne-a mai spus directorul centrului. De la începutul anului până în prezent, CTS Ploieşti a recoltat 7.500 de prize de sânge, insuficient pentru solicitările pe care le are instituţia.

Pentru o donare, fiecare persoană primeşte câte şapte tichete de masă, în valoare de 9 lei, o zi liberă de la serviciu, decontarea transportului la şi de la Centrul de Transfuzie sau reducerea cu 50% a valorii abonamentului lunar RATP.

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge a fost stabilită de către organizaţia Mondială a Sănătăţii pe data de 14 iunie şi a fost marcată, pentru prima dată, în anul 2004. Anul acesta, motto-ul zilei a fost „Să avem cât mai mulţi donatori benevoli!”.

Back To Top