Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

expoAbsolvenţii Liceului de Artă „Carmen Sylva” au vernisat, joi seara, expoziţia de absolvire a cursurilor, lucrările lor fiind găzduite de Galeria de Artă Ploieşti.

Zeci de lucrări făcut deliciul publicului,  de la colaje, tapiserie, grafică, pictură până la uimitoare îmbinaţii sculpturale. „Este numai o parte a lucrărilor realizate de elevii acestei promoţii, lucrări care ne arată cât de talentaţi şi de valoroşi sunt tinerii noştri artişti. Sunt mândru că măcar unii dintre ei şi-au propus să continue cariera artistică şi ne despărţim cu speranţa că au absolvit liceul cu o meserie învăţată, aceea de a lucra marmura, piatra şi lemnul, pe care nu o vor uita toată viaţa”, ne-a spus Eugen Petri, profesor la Liceul de Artă. „Este una dintre generaţiile extrem de valoroase, sunt copii uimitor de buni şi au expus lucrări cu care se poate mândri chiar un absolvent de facultate. Tristeţea mea este că puţini dintre ei vor urma calea artei. Chiar şi aşa, le doresc succes deplin”, ne-a spus şi Rita Bădulescu, profesor de pictură şi desen la Liceul de Artă „Carmen Sylva”.

Back To Top