Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 insorit Ministerul Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică Prahova, a emis o serie de recomandări către populaţie, pentru prevenirea problemelor de sănătate cauzate de temperaturile extrem de mari din aceste zile.

-         Evitaţi expunerea prelungită la soare între orele 11 şi 18.

-         Consumaţi, în aceste zile, mai multă apă decât de obicei şi păstraţi o alimentaţie uşoară, bazată pe fructe şi legume.

-         Reţineţi: un pahar de iaurt produce aceeaşi hidratare ca şi un pahar de apă.

-         Evitaţi consumul de alcool de orice fel deoarece favorizează deshidratarea şi diminuează capacitatea de adaptare a organismului la temperaturile ridicate.

-         Evitaţi băuturile care conţin multă cofeină şi răcoritoarele carbogazoase deoarece acestea sunt diuretice.

-         Aparatul de aer condiţionat trebuie potrivit la o temperatură cu doar cinci grade mai mică decât cea a mediului exterior.

-         Folosiţi haine adecvate: lejere, din fibre naturale şi de culori deschise şi mai ales acoperiţi-vă capul atunci când sunteţi nevoiţi să mergeţi prin locuri însorite.

-         Evitaţi să faceţi sport sau grădinărit în orele de căldură maximă.

Supravegheaţi cu atenţie bătrânii, persoanele cu dizabilităţi şi copiii atunci când sunt nevoiţi să se expună la soare. Păstraţi permanent contactul cu rudele, vecinii, cunoştinţele în vârstă, pentru a putea interveni imediat în cazul unor probleme de sănătate din cauza căldurii.

Back To Top