Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jandarmiJandarmii din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti au fost prezenţi la acest sfârşit de săptămână în zone aglomerate din judeţul Prahova, precum şi în zone cu potenţial criminogen ridicat din municipiul Ploieşti, unde au executat misiuni de menţinere a ordinii publice şi au intervenit pentru rezolvarea problemelor semnalate de cetăţeni. Jandarmii au acţionat atât în patrule independente cât şi în sistem mixt poliţist - jandarm. 

Au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea unor norme sociale, a ordinii şi liniştii publice, al căror cuantum s-a ridicat la suma de 10950 lei. Majoritatea sancţiunilor au vizat în mod deosebit „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, şi „tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote ori prin strigăte sau larmă ”.

Totodată, jandarmii au depistat în zona Oborului Ploieşti o persoană de 35 ani din comuna Râfov judeţul Prahova, care oferea spre vânzare trecătorilor care tranzitau zona, un telefon mobil contrafăcut, prezentându-l ca fiind produs de origine. Celui în cauză i-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, faptă prevăzută şi sancţionată de art.90 alin.1 lit.b din Legea nr. 84 din 15.04.1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.  Dosarul cu documentele întocmite urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Back To Top