Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

competente-digitale-bacLuni, 18 iunie, candidaţii la bacalaureatul din acest an au început proba de evaluare a compentenţelor digitale. În Prahova, susţin acest test aproximativ 5.500 de elevi.

La nivel naţional, 146.713 de candidaţi s-au înscris la proba D, aceea de evaluare a competenţelor digitale din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat. Proba se desfăşoară până în data 22 iunie. „În Prahova, s-au înscris la această probă aproximativ 5.500 de candidaţi. Sunt mai puţini decât numărul total al celor care susţin examenul pentru că unii dintre ei şi-au echivalat această probă, obţinând, în sesiunile din anii trecuţi, competenţele respective”, ne-a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

La proba digitală sunt punctate utilizarea computerului şi organizarea fişierelor, editoarele de texte, informaţia şi comunicarea, conceptele de bază ale tehnologiei informaţiei, editoarele de calcul tabelar şi bazele de date.

Proba de competenţe digitale este obligatorie, fiind urmată de obţinerea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, care se va desfăşura în perioada 25-27 iunie.

Back To Top