Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

autostrada_bucuresti_ploiestiKilometrul Verde este un eveniment care se va desfășura pe data de 30 iunie 2012 pe viitoarea autostradă București-Ploiești.

Dacă sunteți din alte localităţi decât București sau Ploiești puteți veni cu mijloace de transport auto sau cu trenul.

Dacă alegeţi să veniţi cu autoturismul

Îndreptați-vă spre cel mai apropiat punct de plecare (București sau Ploiești).

Special pentru eveniment, la capetele autostrăzii vor fi amenajate parcări pentru autoturisme. Este bine să vă asigurați că veți ajunge acolo înainte de ora 9:00 pentru a nu fi incomodați de fluxul de bicicliști care vor  sosi din București, respectiv Ploiești.

Vă rugam să urmați întocmai indicațiile agenților de politie şi să parcați în așa fel încât să putem folosi eficient spațiul alocat.

Dimensiunea parcării va fi stabilita în funcție de numărul de mașini care se anunță că vor sosi la punctele de plecare.

De aceea este foarte important ca dumneavoastră sa  completați formularul de înscriere precizând faptul că veți sosi cu autoturismul.

Doar șoferul va bifa opțiunea “cu autoturismul”, dacă sunteți pasager vă rugăm bifați opțiunea “cu bicicleta”.

În parcare va fi permis accesul doar pentru mașinile care transporta biciclete.

Dacă alegeţi să veniţi cu trenul

Vă rugăm să respectați regulamentul CFR privind transportul bicicletelor cu trenul.

În cazul în care vom constata că din orașul dumneavoastră exista un număr mare de persoane care ar dori să se deplaseze cu trenul, vă vom pune în legătură pentru a forma un grup organizat.

Astfel, dacă toți participanții vor plăti în avans contravaloarea tarifului anunțat, CFR ar putea pune la dispoziția dumneavoastră un vagon dedicat transportului până în orașul pe care l-ați ales ca punct de destinație (București sau Ploiești).

De aceea este foarte important să vă înscrieți precizând că doriți să veniți cu trenul precum şi orașul de unde doriți să luați startul (de preferat, cel mai apropiat de orașul dumneavoastră).

Ora de sosire a trenului la destinație nu trebuie să depăşească ora 8:00 am. De la ora 8:30 voluntarii vor pleca şi nu vă vor mai putea conduce spre punctul de plecare de pe autostradă.

Vă rugăm să luați în considerare ora de plecare a trenului. Trebuie să ajungeți la timp la vagonul rezervat dumneavoastră. În caz contrar, contravaloarea călătoriei cu acest vagon special nu va putea fi returnată.

Dacă alegeţi să veniţi cu bicicleta

Dacă sunteți cu bicicleta puteți alege să veniți singur sau în grupuri mici de prieteni. Este obligatoriu ca pe timpul deplasării să respectați întocmai regulile de circulație pe drumurile publice.

CITEŞTE MAI MULT AICI

Back To Top