Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

furtÎn urma activităţilor desfăşurate de ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor, la data de 19.06.2012 a fost dispusă şi confirmată de procuror începerea urmăririi penale faţă de D. Yordanov, cetăţean bulgar, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală cu consecinţe deosebit de grave.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în perioada iulie 2008 – mai 2009 bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Ploieşti, a efectuat tranzacţii comerciale în special cu produse petroliere, obtinând venituri pe care nu le-a înregistrat în contabilitatea societăţii creând un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare de 3.780.855 lei reprezentând impozit pe profit şi T.V.A.-ul aferent.

De asemenea, din cercetări a mai rezultat că acesta a declarat fictiv sediul societăţii în scopul sustragerii de la verificările financiar contabile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Back To Top