Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
alcooltestÎn ziua de 19.06.2012, în jurul orei  6, poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene – D.N.1, în timp ce efecutau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DN 1, la km 51, în localitatea Româneşti, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de D. NICOLAE din Blejoi, care circula pe DN1, în direcţia Ploieşti - Bucureşti.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la efectuarea testării alcoolscop, rezultatul fiind de 0,41 MG/L alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţişti din cadrul B.D.N.E - DN1, în timp ce executau activităţi specifice de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN1 la km.125+800 m, în localitatea Sinaia, au oprit pentru control o autoutilitară  al cărei conducător auto, H. NICOLAE, emana halenă alcoolică.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Sinaia unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Lui H. NICOLAE i s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Back To Top