Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 proiect-upg-platforma Unul dintre proiectele europene aflate în desfăşurare la Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti se referă la dezvoltarea unui sistem informatic care să permită promovarea universităţii inovative. Astăzi, la Ploieşti, reprezentanţii instituţiilor implicate în proiect au desfăşurat una dintre întâlnirile de lucru privind implementarea acestei platforme informatice.

Proiectul urmăreşte dezvoltarea unui sistem de management european al calităţii, care să contribuie la stabilirea şi aplicarea corectă a politicilor de calitate academică. „Prin acest proiect, realizat în parteneriat cu Universitatea «Vasile Alecsandri» din Bacău, noi intenţionăm să punem la punct o platformă prin intermediul căreia vom asigura comunicarea între angajatori şi absolvenţi, dar şi dintre studenţi şi cadrul didactic. Am organizat o întâlnire de lucru unde să ne punem de acord asupra conţinutului platformei, asupra gradului de dificultate pe care îl presupune aceasta, asupra informaţiilor care vor fi postate şi a modului în care va funcţiona securitatea acestor informaţii”, ne-a declarat prof. Univ. Marius Petrescu, managerul de proiect.

Prin acest program se mai urmăreşte perfecţionarea metodelor de predare, îmbunătăţirea programelor de studiu şi corelarea curriculei universitare cu cerinţele pieţei europene a muncii. „Vrem să promovăm şi ideea cunoştinţelor de ultimă oră, în sensul în care absolvenţii, angajatorii, toţi cei care lucrează în cercetare îşi pot posta informaţii pe platforma pe care noi o punem la punct. În universitate, orice cadru didactic are posibilitatea să folosească platforma şi facilităţile oferite de aceasta, pentru a pune la dispoziţia studentului material de studiu. Studentul, la rândul lui, poate solicita, prin intermediul acestei platforme, informaţii pe care le consideră necesare pentru diverse acţiuni”, a mai subliniat managerul proiectului.

Platforma este bazată pe o structură tip e-learning, iar funcţionalităţile puse la dispoziţie sunt managementul documentelor, procesele de sondare (chestionare), managementul utilizării documentelor şi instruirea colaborativă.

Odată implementată această platformă, ea va permite o colaborare mult mai uşoară, directă şi eficientă între universităţi şi piaţa muncii, oferind posibilitatea de atingere a scopului de educaţie şi formare profesională de calitate în învăţământul superior.

Back To Top