Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bac_2012Astăzi a început, în liceele prahovene, proba pentru evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, care va dura până pe data de 27 iunie. Miercuri, două clase de elevi vor susţine o probă suplimentară a bacalaureatului a cărei promovare le va permite înscrierea într-o facultate din străinătate.

Aproximativ 5.600 de candidaţi prahoveni au susţinut, astăzi, prima etapă a probei de competenţe lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. „Cei mai mulţi elevi s-au înscris pentru evaluarea la Limba Engleză, topul interesului continuând cu Limba Franceză, Limba Spaniolă şi Limba Germană unde avem numai doi elevi înscrişi. Astăzi, elevii prezenţi au participat la evaluarea competenţelor de ascultare şi redare, urmând ca mâine, 26 iunie, ei să participe la evaluarea capacităţilor de comunicare efectivă în limba străină pe care au ales-o”, ne-a declarat Aurel Graur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Ziua de 27 iunie este rezervată evaluării speciale a elevilor din clasele cu profil intensiv de franceză şi spaniolă. „Este vorba de două clase bilingve, una de la Colegiul Naţional «Jean Monnet» Ploieşti, cealaltă de la Colegiul Naţional «Mihai Viteazul» din municipiu, care au funcţionat în urma unui acord între Guvernul Franţei, respectiv cel al Spaniei cu Guvernul României şi care vor susţine o probă suplimentară a bacalaureatului internaţional. Subiectele, supravegherea şi evaluarea lor vor fi realizate cu profesori delegaţi de către ţările respective. În urma absolvirii acestor probe, competenţele lor vor fi considerate echivalente cu abilităţile lingvistice pe care le-ar fi avut dacă ar fi studiat până acum în ţările respective, pe viitor ei având posibilitatea să intre la facultăţile străine fără alte probe lingvistice”, ne-a mai explicat Aurel Graur.

Rezultatele probei de limbi străine a bacalaureatului vor putea fi aflate pe data de 28 iunie. Pe 2 iulie este programată proba scrisă de Limba şi Literatura Română.

Back To Top