Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
amenda-politiePoliția Locală Ploiești informează că în dimineața zilei de 26 iunie 2012, în jurul orei 09:00, s-a solicitat la Dispeceratul instituției intervenția unui echipaj pe strada Sabinelor, la blocul nr. 2, de unde se anunțase în mod repetat, la Serviciul Unic de Urgență 112,  izbucnirea unui incendiu.
În fapt, numitul C.C., în vârstă de 70 de ani, a solicitat de mai multe ori în cursul acestei dimineți, intervenția echipajelor Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, sub pretextul că a izbucnit un incendiu în imobilul în care locuiește.
Deplasându-se la fața locului, pompierii au constatat că anunțul nu se confirmă, și au solicitat sprijinul forțelor de ordine pentru luarea măsurilor legale.
În consecință, polițiștii locali i-au aplicat persoanei în cauză, amenda contravențională în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991, art. 3, punctul 11, cu privire la  "alarmarea organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat".
Autorul faptei a fost predat lucrătorilor Secției nr. 4 de Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Back To Top