Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
mascati_2În această dimineaţă, 110 poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi cu sprijinul a 45 de jandarmi, au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în săvârşirea de infracţiuni de şantaj, înşelăciune şi trafic de autovehicule de lux, grupare formată din zece persoane.
Astfel, judiciarişti, criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului Rutier, Secţiilor de Poliţie 1,  3 şi 4 din municipiul Ploieşti, jandarmi, împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă au pătruns în 13 locaţii din municipiul Ploieşti şi o locaţie din oraşul Băicoi.
Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că infracţiunile au fost comise în perioada 2011 – 2012.
În urma percheziţiilor, 11 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.
Din cele 14 locaţii percheziţionate, oamenii legii au ridicat bijuterii, arme albe, aparatură electronică, înscrisuri, tehnică de calcul, sume de bani în lei şi valută ( 17 000 euro, 2 200 dolari, 8 700 lei ).  Totodată, un autoturism a fost indisponibilizat în vederea cercetărilor.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti până în acest moment a rezultat că infracţiunile comise de membrii grupării au prejudiciat 15 persoane, valoarea prejudiciului creeat fiind de aproximativ 200 000 lei.
Poliţiştii au reţinut 7 persoane, care urmează să fie prezentate la Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale.
{youtube}98gWdWjN96w{/youtube}

Back To Top