Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutitLa data de 27.06.2012, în jurul orei 23, Dispeceratul Secţiei nr. 3 Poliţie Ploieşti, a fost sesizat prin S.N.U.A.U. „112” cu privire la faptul că o femeie a fost înjunghiată de un bărbat într-un parc din zona de vest a municipiului Ploieşti.

În baza sesizării la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 3 Ploieşti, care au găsit o femeie întinsă pe trotuar care prezenta urme de sânge. La aproximativ 25 m de locul în care se afla femeia, lucrătorii de poliţie au observat un bărbat cu un cuţit în mână, care a fugit la vederea poliţiştilor.

Bărbatul a fost somat să se oprească, însă acesta nu a ţinut cont de somaţia oamenilor legii. Unul dintre poliţişti a procedat la urmărirea acestuia. Suspectul a fost prins imediat, însă acesta îşi provocase mai multe plăgi la nivelul toracelui prin înjunghiere.

Bărbatul a fost identificat în persoana lui M. Alexandru, de 49 de ani, din Ploieşti. Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că acesta şi-a înjunghiat soţia, pe M. Cristina, de 39 de ani, din Ploieşti, întrucât urmau să divorţeze.

Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti. Ulterior, medicul legist a concluzionat că viaţa celor doi a fost pusă în pericol.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat.

Back To Top