Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia-echipaj-autoLa data de 28.06.2012, lucrătorii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Băicoi au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul că S. Ion, de 73 ani, din Cocorăştii Mislii a fost găsit decedat.
În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat în pădurea Teiş din comuna Cocorăştii Mislii şi, la o distanţă de aproximativ 2 Km de intrarea in pădure a găsit şi identificat cadavrul lui S. Ion. Peste cadavru era căzut un trunchi de copac.
Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat faptul că în cursul dimineţii S. Ion a plecat singur în pădurea Teiş pentru a aduna ciuperci. Văzând că nu se mai întoarce la domiciliu, nora lui şi mai mulţi vecini au plecat să-l caute în pădure. În jurul orei 18:45, S. Ion a fost găsit decedat.
Din primele verificări se pare că S. Ion a tăiat un copac cu toporul, moment în care peste el a căzut un alt trunchi de copac care era sprijinit pe copacul tăiat.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii decesului.

Back To Top