Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
cutitLa data de 28.06.2012, în jurul orei 17.30, poliţiştii din Buşteni au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui complex turistic din staţiune a avut loc o agresiune soldată cu înjunghierea unui bărbat.
În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, s-a deplasat la faţa locului. Din primele cercetări efectuate a rezultat că în jurul orei 16 a izbucnit un conflict spontan între P. Valer şi C. Florin, ambii angajaţi în funcţia de ospătar la unitatea hotelieră respectivă.
Iniţial, cei doi şi-au adresat reciproc cuvinte şi expresii jignitoare, apoi P. Valer l-a lovit în zona feţei pe C. Florin, iar acesta a ripostat şi l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în zona abdominală.
Victima a fost transportată de către reprezentanţii complexului hotelier la Spitalul Sinaia, iar de aici a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.
Medicul legist a concluzionat preliminar că viaţa victimei a fost pusă în primejdie, urmând ca numărul de zile de îngrijiri medicale să fie stabilit în funcţie de evoluţia stării de sănătate.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus măsura reţinerii agresorului, ulterior acesta a fost prezentat Tribunalului Prahova, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor.

Back To Top