Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
bataieLa data de 02.07.2012, Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a sesizat telefonic faptul că la această unitate medicală s-a prezentat B. Nicolae, care  prezenta mai multe leziuni traumatice şi care a declarat că a fost victima unei agresiuni comise pe raza comunei Albesti Paleologu.
Din verificările efectuate de lucrătorii Secţiei de Politie Rurală nr. 11 Valea Călugărească a reieşit faptul că ieri, B. Nicolae se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a mers la stâna fratelui său.
Pe fondul unor discuţii contradictorii, B. Nicolae a fost lovit de fratele său cu pumnul în zona feţei, şi a necesitat deplasarea la spital pentru a primi îngrijiri medicale, unde a rămas internat.
B. Constantin, fratele pacientului, a fost sancţionat contravenţional, totodată pe numele lui fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Back To Top