Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bacalaureat-scrisAtât profesorii cât şi elevii au ieşit, astăzi, din proba de matematică a examenului de bacalaureat, negri de supărare. Subiectele pentru absolvenţii claselor de profile economice şi tehnice au fost la nivel de olimpiadă, susţin ei.

Potrivit unor profesori din liceele ploieştene, peste 80% dintre absolvenţii de clasa a XII-a care au susţinut proba de matematică de la examenul de bacalaureat nu au reuşit să rezolve subiectele. „Elevi de notele 9 şi 10 la clasă abia dacă vor obţine nota 5, acum, la matematică. Subiectele pentru profilul Matematică-Informatică au fost mult mai uşoare decât cele pentru profilele celelalte care au susţinut această probă. Erau subiecte de olimpiadă”, ne-a spus un profesor de specialitate din Ploieşti. „Vom avea peste 80% picaţi la aceast examen numai din cauza matematicii”, a adăugat cadrul didactic.

Vom reveni cu amănunte referitoare la proba de astăzi, a profilului, din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Back To Top