Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitalul_judetean_ploiestiConsiliul Judeţean Prahova a prevăzut, în bugetul de venituri şi cheltuieli,  achiziţionarea a două instalaţii de tratare şi purificare a aerului pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Aparatele vor fi montate până în data de 15 iulie şi vor asigura condiţii optime desfăşurării activităţilor în Sala de Operaţii 3, secţia Chirurgie 2 şi în Sala de Operaţii Chirurgie Vasculară, anunţa reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova. În acelaşi timp, aparatura va contribui la asigurarea unei atmosfere sterile în blocurile operatorii.

Bugetul alocat acestor investiţii de către Consiliul Judeţean Prahova este de 445160 de lei cu TVA pentru achiziţia produselor şi 304840 de lei cu TVA pentru montajul şi punerea în funcţiune a acestora.

Totodată s-au stabilit şi ultimele detalii privind anveloparea termică a locaţiei Nord a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Lucrarea este prevăzută în bugetul pe 2012 al Consiliului Judeţean Prahova şi urmează să demareze în cel mai scurt timp.


Back To Top