Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spital2Angajaţii mai multor spitale prahovene se pregătesc de protest. Astăzi, între orele 13.00 şi 15.00, ei vor participa la un miting autorizat, în faţa Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Prahova, de pe strada Praga. Motivul principal este nedecontarea serviciilor medicale de către CAS.

Nemulţumirile angajaţilor din Sănătate au atins punctul culminant. Mii de servicii medicale nedecontate de către Casa de Asigurări, lipsa medicamentelor din spitale şi neacordarea drepturilor băneşti câştigate prin sindicat sunt motivele principale de nemulţumire ale protestatarilor. „O mare parte dintre serviciile medicale realizate de spitalele publice a fost validată, dar nu au fost nicodată decontate de către CAS. Nedecontarea serviciilor realizate de către spitalele publice va duce la închiderea spitalelor. În primele şase luni din 2012, spitalele au îndeplinit, deja, aproape în totalitate numărul de cazuri contractate pe acest an, aşa că suntem îngrijoraţi de ceea ce se va întâmpla cu restul serviciilor pe care le vom presta în lunile următoare. Nu sunt bani pentru servicii, nu sunt nici măcar bani pentru tratamentele din spitale, iar pacienţii îşi cumpără singuri medicamentele. Mai mult, angajaţii nu şi-au mai primit, de luna trecută, nici tichetele de masă”, ne-a declarat Luminiţa Gologan, preşedintele Sindicatului Sanitas Prahova.

Back To Top