Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pod
Categorie: Actual
  • Ministerului Transporturilor a emis autorizația pentru demolarea podului de cale ferată dintre municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, pod peste râul Prahova și peste DN1.
  • Licitația a avut loc în luna ianuarie a acestui an.

Conform autorizației, dezafectarea podului se va face în termen de cinci luni de la data începerii efective a lucrărilor, valabilitatea autorizației fiind de doi ani. Licitația pentru proiectarea și demolarea podului a fost câștigată, în ianuarie 2023, de două firme din București - Infra System Proiect și Betarmex SRL, valoarea contractului fiind de 5,1 milioane lei fără TVA. Pe perioada demolării piciorului podului, situate pe DN1, traficul auto va fi deviat prin Câmpina pentru autoturisme și pe traseul Florești - Măgureni - Poiana Câmpina - Podu Vadului, pentru autovehiculele mari.

Podul de peste râul Prahova și DN1, dintre comuna Poiana Câmpina și municipiul Câmpina, a fost construit în anul 1974. În septembrie 2013, CFR SA a luat decizia să închidă podul pentru că nu mai prezenta siguranță.

Citește și LICITAȚIA PENTRU DEMOLAREA PRIN EXPLOZIE A PODULUI DINTRE CÂMPINA ȘI POIANA CÂMPINA A FOST CÂȘTIGATĂ DE DOUĂ FIRME DIN BUCUREȘTI

Back To Top