Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bursa
Categorie: Actual

La sfârșitul săptămânii trecute, mai exact între 20 și 21 octombrie, a avut loc Bursa Angajatorilor, eveniment organizat de Grupul Observatorul Prahovean. La târgul de joburi au participat, conform AJOFM Prahova, peste 1.000 de persoane.

Evenimentul a fost un adevărat succes, datorită readucerii interacțiunii directe între angajatori și cei aflați în căutarea unui loc de muncă, precum șomeri sau cei care își doresc o schimbare profesională. O caracteristică deosebită a evenimentului a fost prezența numeroasă a românilor reveniți din străinătate, căutând oportunități de angajare. ”Estimăm că au fost în jur de 50 de persoane care locuiesc de mai bine de 10 – 15 ani în țări precum Italia, Spania sau Franța, care au trecut pe la târg în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, mai ales sâmbătă, 21 octombrie, a fost cu adevărat impresionantă prezența masivă a muncitorilor specializați, de la chimiști și petrochimiști, la ingineri în domenii dintre cele mai tehnice”, declară Claudiu Vasilescu, coordonatorul departamentului Organizare Evenimente al Grupului.

Organizat în Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploiești, acest eveniment a reunit numeroase oferte de joburi variate, acoperind industria petrolieră, retail, construcții, turism și multe altele. În plus, instituții publice importante, cum ar fi Poliția și Gruparea Mobilă de Jandarmi, au prezentat oportunități de angajare. AJOFM Prahova a oferit asistență în procesul de angajare, de la redactarea CV-urilor până la pregătirea pentru interviuri. ”Estimăm că pe parcursul celor două zile de Bursă au fost peste 1.000 de participanți în calitate de persoane interesate să se angajeze. A fost important intervalul orar generos și foarte mult a contat faptul că evenimentul s-a desfășurat timp de două zile, cea de a doua zi fiind în weekend”, spune Cristina Stoichici, director executiv AJOFM Prahova.

Cu o participare impresionantă și un parteneriat cu AJOFM Prahova, evenimentul a fost un succes notabil, astfel încât va deveni un eveniment bianual, organizat în primăvară și toamnă, continuând să faciliteze interacțiunea între angajatori și candidați interesați de locuri de muncă.

Citește și BURSA ANGAJATORILOR SE DESFĂȘOARĂ LA PALATUL CULTURII PLOIEȘTI, TIMP DE DOUĂ ZILE

Back To Top