Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

decedată plopeni omor
Categorie: Actual
  • Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani, în cazul femeii găsite decedate aseară, într-o locuință din Plopeni.
  • Individul ar fi concubinul victimei, dar și cel care, joi seară, a alertat autoritățile cu privire la macabra descoperire.

Femeia găsită decedată în locuința sa din Plopeni avea 56 de ani. Pe trupul victimei, anchetatorii au observat urme de violență.

Polițiștii au fost chemați aseară, la locul evenimentului, de concubinul femeii respective, acesta susținând că și-ar fi găsit partenera fără suflare, când a revenit de la serviciu.

Citiți și: O FEMEIE A FOST GĂSITĂ DECEDATĂ ÎN LOCUINȚA EI DIN PLOPENI. PE TRUPUL VICTIMEI ERAU URME DE VIOLENȚĂ

"Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu polițiști din cadrul IPJ Prahova - Serviciul de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie", a anunțat Poliția, vineri după-amiază.

Foto ilustrație

Back To Top