Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

GSP
Categorie: Actual
  • Ziarul Gazeta Sporturilor a fost oprit fără ca publicul și nimeni din redacție să fie anunțat.
  • În anunțul oficial dat miercuri pe email angajaților, se spune că Ringier renunță la nouă posturi, printre care și cel al editorului coordonator, Cătălin Tolontan.

Compania a trimis un email către angajați în care a anunțat că „din cauza declinului drastic al vânzărilor înregistrate de ediția tipărită a Gazeta Sporturilor, vânzări care au scăzut cu 27%, din 2018 până în prezent, precum și a creșterii prețurilor la hârtie și la serviciile de tipar, Ringier Sports Media Group (RSMG), proprietar al Gazeta Sporturilor și GSP.ro, a decis să întreprindă o restructurare strategică. Consecința acestor transformări este închiderea diviziei de print, care înregistrează în prezent pierderi majore”

Decizia închiderii ediției tipărite și renunțării la Tolontan vine la trei luni de la plecarea lui Mihnea Vasiliu, CEO Ringier România, și la o lună de la îndepărtarea redactorul-șef Cătălin Țepelin, după ce 95 de ziariști au denunțat ceea ce ei au numit imixtiuni ale comercialului în editorialul GSP, în favoarea caselor de pariuri.

Citește și INSTALAȚIILE DE LA PETROTEL-LUKOIL AU FOST OPRITE. REPARAȚII PLANIFICATE, ÎN PERIOADA 1 - 30 NOIEMBRIE

Back To Top