Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Băicoi
Categorie: Actual
  • Pe teritoriul orașului Băicoi, o serie de noi investitori au demarat proiectul construirii unei fabrici specializată în producția de prefabricate din beton.
  • Acest demers este alimentat de oportunitățile de afaceri și de infrastructura accesibilă din zonă.

Proiectul implică colaborarea a doi investitori privați și a două firme, care au alocat un capital estimat la 5 - 6 milioane de euro pentru a dezvolta o hală de producție de la zero. Această unitate se va concentra în principal pe producția de tuburi pentru canalizare, utilizând o tehnologie modernă, importată din Italia. La momentul actual, Primăria Băicoi a eliberat certificatul de urbanism pentru proiect, iar în continuare, se așteaptă obținerea tuturor avizelor necesare pentru a emite autorizația de construcție. Primarul Marius Constantin a subliniat sprijinul administrației locale pentru astfel de investiții care contribuie la dezvoltarea orașului. Această nouă fabrică de prefabricate din beton are potențialul de a crea câteva zeci de locuri de muncă în zonă, aducând beneficii semnificative pentru comunitate.

Back To Top