Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Băicoi
Categorie: Actual

Lucrările de modernizare desfășurate pe Strada Înfrățirii din Băicoi sunt pe punctul de a fi finalizate, iar aceasta urmează să fie redeschisă circulației până la sfârșitul lunii octombrie.

Strada Înfrățirii reprezintă una dintre cele mai importante căi de acces din oraș către DN1, deservind atât zone rezidențiale, cât și o serie de fabrici din zona industrială Liliești. În timpul procesului de modernizare, această arteră rutieră a fost asfaltată în întregime, au fost amenajate noi trotuare și piste pentru bicicliști.

În cursul ultimului an, Strada Înfrățirii a fost echipată cu mai multe zeci de locuri de parcare și spații verzi, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții în zonă. De asemenea, s-au făcut ajustări pentru a facilita accesul pe proprietăți.

Lucrările au fost reluate în urmă cu aproximativ trei săptămâni și se apropie rapid de finalizare, ceea ce va aduce beneficii semnificative rezidenților și companiilor din zonă.

Back To Top