Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bac_2012Directorii liceelor de top din Ploieşti au avut primele reacţii la rezultatele primei sesiuni a bacalaureatului, din acest an.

Rodica Popescu, Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” Ploieşti: „Ne-am mai remarcat, acum doi ani, cu rezultate de 10 la bacalaureat. Anul acesta, am avut cinci copii care au picat, doi din seriile anterioare şi trei din seria curentă. Suntem convinşi că toţi vor promova în sesiunile viitoare ale examenului”.

Gabriel Ţaga, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Ploieşti: „Procentul de promovabilitate la bacalaureat este, deocamdată, de 97%, înainte de contestaţii. Ceea ce ne-a uimit pe toţi este faptul că o elevă olimpică internaţională la informatică a obţinut note de zece la toate materiile cu excepţia probei de informatică unde a fost punctată cu 9,80. Bineînţeles că va exista şi o contestaţie în acest sens”.

Tereza Sandu, Liceul de Artă „Carmen Sylva” Ploieşti: „Avem rezultate foarte bune şi în acest an. Am înregistrat o promovabilitate de 96,56%. Am avut doi absenţi şi un caz aparte, un candidat care a avut rezultate excelente dar, din motive personale, nu s-a putut prezenta la una dintre probele de competenţe, motiv pentru care o va recupera în sesiunea viitoare a bacalaureatului. Felicitări tuturor copiilor noştri!”.

Liliana Enescu, Colegiul Naţional „Jean Monnet”: „Procentul de promovabilitate este bun şi este o dovadă că valoarea elevilor noştri se menţine. Avem, din cei 159 de candidaţi, 48 de elevi care au obţinut note între 9,00 şi 9,99. De asemenea, am înregistrat numai şase candidaţi care nu au obţinut media de trecere la examen. Aşteptăm cu interes rezultatele finale”.

Back To Top