Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

premiere fotbal copii iulian dumitrescu
Categorie: Actual
  • Aproape 600 de băieți și fete din 40 de echipe prahovene de fotbal, copii și juniori, au fost invitați, astăzi, la Ploiești, la premierea organizată în cadrul programului „Fotbalul, impact semnificativ la nivel social, de sănătate, economic, precum și pentru performanță”.
  • Proiectul este inițiat de Asociația Județeană de Fotbal Prahova și cofinanțat de Consiliul Județean Prahova.

Premierea celor aproximativ 600 de copii și juniori - de la echipe de fotbal din Brazi, Ploiești, Plopeni, Olteni, Colceag, Bușteni, Comarnic, Floresti, Starchiojd și Vărbilău - a avut loc pe Stadionul "Ilie Oană". Președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, le-a oferit echipament sportiv, mingi de fotbal și truse de prim-ajutor.

„Astăzi, pe stadion, am văzut mai mult decât niște fotbaliști talentați. Am văzut determinare, pasiune și viitorul strălucit al fotbalului prahovean. Fiecare dintre acești copii pasionați este dovada vie că încrederea, munca în echipă și perseverența nu sunt doar cuvinte goale, ci sunt valori care construiesc campioni”, a declarat Iulian Dumitrescu.

Președintele CJ Prahova i-a îndemnat pe copii să practice sportul pentru propria sănătate şi dezvoltare armonioasă, dar şi pentru că acesta contribuie la conturarea caracterelor puternice.

„În tinerețe am jucat și eu fotbal la juniori, la Petrolul, până când o accidentare m-a scos din joc.

Însă fotbalul pe care l-am practicat când eram copil m-a ajutat să devin bărbatul, omul care sunt astăzi. M-a învățat să muncesc din greu și să nu renunț. M-a învățat că perseverența este singura cale către excelență. M-a învățat cum să revin după un eșec și să fac tot ce îmi stă în putere să fiu mai bun data viitoare. M-a învățat cât de important este să lucrezi în echipă. M-a învățat să mă simt puternic, să mă autodepășesc, să simt plăcerea jocului, să gust magia victoriei, să am mentalitate de învingător.

Lecțiile tuturor sporturilor se transferă din arena actuală pe terenul de joc al vieții, iar fotbalul este un sport care ne aduce inspirație și bucurie”, a mai spus președintele Consiliului Județean Prahova.

Citiți și: IULIAN DUMITRESCU, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN PRAHOVA: „TOȚI OAMENII DE AFACERI DIN PRAHOVA TREBUIE SĂ SPRIJINE, ÎN ANUL CENTENAR, FC PETROLUL PLOIEȘTI”

premiere copii4

premiere copii5

premiere copii7 1

premiere copii7 2

premiere copii7

premiere copii8 1

premiere copii8 2

premiere copii8 3

premiere copii8 4

premiere copii8 5

premiere copii8 6

premiere copii8 7

premiere copii8 8

premiere copii8

Foto: CJ Prahova

 

Back To Top