Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

marcel ciolacu despre plățile cash
Categorie: Actual
  • Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit în ședința Consiliului Național Politic al PSD despre măsurile care vor fi luate în sistemul bugetar, dar a făcut și o serie de precizări în contextul disputei privind limitarea plăților în numerar.

Marcel Ciolacu a încercat să tempereze disputa privind măsurile care urmăresc să limiteze plățile cash.

”Nu dispare cash-ul! Oamenii își pot lua salariile cash, pot strânge cash cât vor în case, cei din afară pot trimite cash, nu te obligă nimeni la nimic. Cei care obligă oamenii la plata cu cardul încalcă legea și trebuie să fie reclamați și amendați.”, a mai explicat Ciolacu, citat de stiripesurse.ro.

Citiți și: PLĂȚILE CASH, LIMITATE PRIN LEGE. CEI CARE ÎNCURAJEAZĂ UTILIZAREA DE NUMERAR RISCĂ AMENZI DE PÂNĂ LA 20.000 DE LEI

Sursele din PSD citate de același site au dezvăluit că premierul a anunțat continuarea reformei bugetare. "Nu trebuie să vă fie frică de reformă, de reorganizări. Oamenii așteaptă asta de 30 de ani. Să nu vă fie frică de oameni pentru că vor fi alături de noi! Lucrurile nu se mai pot face ca până acum. Fiecare minister și fiecare instituție publică trebuie să aibă un birou unic de avizare și un proiect digital unic care să fie implementat la toată lumea. Trebuie să pornim o dată aceste lucruri, nu mai putem sta”, ar fi declarat președintele PSD.

Back To Top